Android Telefonda Gmail Rehber Yedeğini Geri Yükleme

Android Telefonda Gmail Rehber Yedeğini Geri Yükleme,Android Gmaille Hesabı ile Alınan Rehber Yedeğini Geri Alma Yükleme,Gmail Rehberi Geri Alma,Geri Taşıma Nasıl Yapılır

Android Telefonda Gmail Rehber Yedeğini Geri Yükleme

Mustafa Kemal Erdem No Comment
Android

 android iphone destek hatti

Android Telefonda Gmail ile Alınan Rehberin Yedeğini Geri Yükleme

Android Telefonda Gmail Rehber Yedeğini Geri Yükleme Nasıl Yapılır? Android Gmail ile Alınan Rehber Yedeğini Geri Alma Yükleme. Gmail Rehberi Geri Alma,Geri Taşıma Nasıl Yapılır ?

Aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz gmail sayfasından ya da android cep  telefonunda bulunan hesaplardan geri yükleyebilirsiniz.

Kişi listenizi, geçmiş 30 gün içinde herhangi bir andaki durumuna geri yükleyebilirsiniz. Aşağıdakilerden birini yapmak istiyorsanız bu işlem oldukça yararlıdır:

facebook müşteri hizmetleri

Android Gmail Yedek Geri Yükleme ve Özellikleri

  • Silinen kişileri kurtarma
  • Başarısız bir senkronizasyondan sonra kişileri geri yükleme
  • Son içe aktarma işlemini geri alma
  • Son birleştirme işlemini geri alma

Android Gmail kişilerinizi önceki bir sürüme geri yükleme

  1. Gmail’i açın.
  2. Sol üst tarafta yer alan Gmail seçeneğini tıklayın ve Rehber‘i seçin.
    Android Telefon Gmail Rehber Yedeği Geri Yükleme,Android Gmail Alınan Yedeği Geri Nasıl Yüklenir,Yükleme,Android Gmail Rehberin Senkronizasyonu,Geri Alma
  3. Kişi listenizin üst kısmındaki Daha fazla düğmesini tıklayın.
    Android Telefonda Gmail Rehber Yedeğini Geri Yükleme
  4. Kişileri geri yükle… seçeneğini tıklayın.
  5. Kişi listenizi geri yüklemek istediğiniz zamanı (10 dakika öncesi, bir saat öncesi, bir hafta öncesi gibi) seçin.
    • İpucu: Başladığınız noktaya dönmek isteyebileceğiniz ihtimalini göz önünde bulundurarak, kişilerinizi geri yüklediğiniz zamanı not alın.
  6. Geri Yükle‘yi tıklayın. Geri yükleme işlemi tamamlandığında ekranın üst kısmında bir bildirim görüntülenir.

Geri yükleme işlemini geri alma

  • Kişilerinizi geri yükledikten hemen sonra, ekranın üst tarafındaki sarı bildirim çubuğunda bulunan Geri Al seçeneğini tıklayarak işlemi hemen geri alabilirsiniz.
  • Bildirim çubuğu artık orada değilse kişilerinizi dilediğiniz zaman, ilk geri yükleme işlemine başlamadan hemen önceki zamana geri yükleyebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Google Play Store Gmail Hesabı Açma Kaydolma ve Değiştirme başlıklı makalemizde Ayarları, Google Play Store Gmail Hesabı Açma ve Değiştirme ve Kaydol hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir cevap yazın